Majatalo Haltinmaa tarjoaa ryhmille laadukkaat ja edulliset majoitustilat, herkulliset ruokailut ja hauskat illanvietot.
Tervetuloa viihtymään Majatalo Haltinmaahan Kilpisjärvelle!

Tarjouksemme yli 20 henkilön ryhmille

Ryhmänne on tervetullut Majatalo Haltinmaahan!  Linja-auton kuljettaja majoittuu mukavasti omassa huoneessa ja lisäksi tarjoamme vapaapaikan 1 – 2 henkilölle valitun ajankohdan ja palvelukokonaisuuden puitteissa.  Bingo palkintoineen sisältyy ryhmätarjoukseemme ja neuvoteltavissa on myös opas päiväretkellenne Norjaan.  Majoituksen ja ruokailujen hinnoista myönnämme 10% alennuksen.

Majoitus

Kaikissa Haltinmaan mökeissä tilat ovat yhdessä kerroksessa. Vierailla on käytössään kaksi kahden hengen makuuhuonetta, yhteinen oleskelutila, minikeittiö ja sauna. Näin neljä henkilöä majoittuu mukavasti yhdessä mökissä. Tällaisia kahden makuuhuoneen mökkejä löytyy kymmenen, ja lisäksi meillä on yksi tilava kolmen makuuhuoneen mökki.

Ruokailut

Majatalo Haltinmaa on kuuluisa herkullisista ja runsaista buffetpöydistään. Lapintyttö-ravintolassamme on tilaa 60 ruokailijalle. Aamupalamme on aina tuhti, ja päivällispöytämme sisältää useita vaihtoehtoja lämpimiä ja kylmiä ruokia.  Jälkiruokapöytämme on mittava ja monipuolinen. Huomioimme luonnollisesti erikoisruokavaliot.

Illanvietot

Halti Pubissa kokoonnutaan yhteisiin hetkiin. Voimme varata pubin ryhmän yksityiskäyttöön esimerkiksi hartaustilaisuuksiin ja diaesityksiin. Pubissa vietetään iltaa bingoa pelaten, laulaen ja karaoken tahtiin tanssien. Sään ollessa suosiollinen on mukava nauttia yhdessäolosta aurinkoterassillamme.

Muut palvelut

Haltinmaan pihapiirissä on grillikota, laavu ja kaksi nuotiopaikkaa vieraidemme käytössä.

Autamme mielellämme ryhmän päiväohjelmien suunnittelussa. Voimme varata laivalippunne Kolmen valtakunnan rajapyykkiretkelle, illanvieton poroisännän kodalla, ja paikallisen oppaan viemään ryhmän Saanan valloitukseen tai vaellukselle Mallan luonnonpuistoon. Ottakaa yhteyttä ja kertokaa meille toiveistanne!